Freshsalesissa pystyt lähettämään haluamiasi raportteja ajastetusti sähköpostiin. Näin voit lähettää raportteja esim. johtoryhmälle kerran kuukaudessa tietyistä avainluvuista, vaikka heillä ei ole pääsyä suoraan CRM-järjestelmään.

Avaa näytölle haluamasi raportti.

Valitse oikean yläkulman Edit Report -valikosta Schedule

Valitaan aukeavasta ikkunasta lähetysväli, esimerkissä kuukausittain jokaisen kuun 1. päivä klo. 9. Lisäksi syötetään vastaanottajan sähköpostiosoite ja sähköpostin otsikko ja kuvaus.

Jos raportin aikarajaus on ollut vaikka "edellinen kuukausi", saa johtoryhmä joka kuun ensimmäinen päivä juuri päättyneen kuukauden myyntiraportin sähköpostiinsa automaattisesti.

Raportilla näkyy myös harmaalla pohjalla, mikäli se on ajastettu.

Voit muuttaa ajastusta tai poistaa sen etenemällä samaan Edit Report -> Schedule kohtaan.