Raportti voidaan asettaa näkymään vain tietyille henkilöille tai tiimille.

Tiimit ja alueet (territory) ovat loistava tapa jakaa erilaisia tietoja Freshsalesissa, jolloin voit yhdellä asetuksella asettaa raportin näkymään vain hallitukselle tai muulle kiinteälle ryhmälle tai tietyn alueen myyjille.

Valitse raportin yläkulmasta Edit report -> Share report

Eteesi aukeaa raportin nykyiset jakamisasetukset

Näemme, että raportti on tässä tapauksessa jaettu tiimille nimeltä Novellus.

Lisätään tähän vielä henkilöitä ko. tiimin ulkopuolelta. Valitaan Select users-kohdasta halutut henkilöt.

Näemme, että Users-sarakkeeseen on tullut muutama henkilö lisää. Voimme halutessamme myös poistaa tästä listasta henkilöitä tai tiimejä viemällä hiiren nimen päälle ja painamalla esiin tulevaa ruksia.

Lopuksi paina tallenna ja iloitse helposti muokatuista näkyvyysasetuksista!