Jos haluat löytää kaikki keskustelut, johon sinut on kutsuttu, tulee käyttää Freshconnectin selainkäyttöliittymää.

Tähän pääsee montaa kautta.

Joko sovellusvalikosta Freshdeskin vasemmasta alakulmasta valitset Freshconnect-tilin

Tai oikeasta alakulmasta Freshconnect-napista painat Team Messaging -näppäintä

Tai tiketin keskustelun ollessa auki painat yläreunasta Open in Freshconnect

Riippuen avaamispaikasta, voit joutua vaihtamaan valikosta itsellesi vielä nimenomaan tiketit, eikä tiimiviestintää

Nyt sinulla näkyy edessäsi sivu, jossa vasemmassa laidassa näkyy kaikki tiketit, joihin sinut tai ryhmäsi on kutsuttu mukaan. Keskellä näkyy ko. tiketin keskustelu ja oikealla ko. tiketin asiakasviestintä ja sisäiset muistiot.